Lykkebo

Lykkebo

Lykkebo

Telefon Telefon: 79 74 11 40
E-mail

 

Lykkebo er en børnehave i Hedensted med plads til 43 børn. Adressen er Østerbrogade 26A, 8722 Hedensted

 

Vi er en lille hyggelig børnehave med 40 børn i alderen 3-6 år. Vi har til huse i den gamle inspektørbolig centralt beliggende i Hedensted midtby.

Vores hus er charmerende & hyggeligt - uden det sædvanlige institutionspræg – med et lille køkken og to store grupperum med tilhørende garderober i stueplan. På førstesalen har vi et stort rum, hvor vi har god plads til at gøre gymnastik og udfolde os med diverse motorikredskaber.

Selvom vi ligger midt i byen, har vi en skøn & hyggelig legeplads. Her har vi mulighed for at nyde solen eller søge skygge under de store flotte gamle træer. Af andre ting på legepladsen kan nævnes cykelbane, legehuse, klatresystem, legeskib, gyngestativ, rutsjetårn, sandkasser og bålplads, hvor vi laver bålmad.

Derudover gør vi god brug af vores skønne kolonihave, som ligger kun 15 min. gang fra børnehaven. Her har vi et lille hus og masser af græs at lege & tumle på. De mange træer & buske kan vi klatre i og gemme os bag. Derudover er der rebgynger, bålplads og mange frugttræer- og buske, hvorfra vi smager på sommerens- og sensommerens bær & frugter.

Vi prioriterer meget små ture i lokalområdet f.eks. til Mosen, put & take-søen og skolens boldbane.

Endelig holder vi meget fast i – og værner om - vores traditioner bl.a. fastelavn, påskefrokost med besøg af påskeharen, skt. Hans hvor vi sender heksen til Bloksbjerg, bedste- og oldeforældredag hvor vi bager pandekager på bål, løvfaldsfrokost, vores nyere tradition Halloween og endelig julen med kirkebesøg, julefrokost, besøg af julemanden og de ældste børns lucia-optog både her i huset og på plejehjemmet.

”Velkommen i vores Lykkebo”...

Rediger oplysninger

ÅbningstiderADRESSE

Østerbrogade 26A, 8722 Hedensted

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Østerbrogade 26A

8722 Hedensted

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus