Børnehusene ved Skoven

Børnehusene ved Skoven

Børnehusene ved Skoven

Telefon Telefon: 39 27 24 26
E-mail

 

Børnehusene ved Skoven er en integreret institution (vuggestue og børnehave) i Hellerup med plads til 150 børn. Adressen er Rymarksvej 125, 2900 Hellerup

 

Børnehuset Dragen/Hindbærhegnet og Børnehuset Rymarksvænge sammenlægges per 1.1.19. Herefter er de én integreret institution med ét fælles navn: Børnehusene ved Skoven!

BØRNEHUSENE VED SKOVEN - vuggestuer, en børnehave og et fritidshjem omgivet af skov, sø, heste og geder i Ryvangens Naturpark!

Vi er tæt på Jer, som bor på Bispebjerg, Ydre Østerbro og i Hellerup.

Vi består af
Vuggestuerne på Rymarksvej 17
Vuggestuerne på Rymarksvej 19
Børnehaven på Rymarksvej 125
Fritidshjemmet på Rymarksvej 11

Vuggestuerne holder til i tre mindre huse med dejlige, rummelige stuer og med direkte adgang til legepladser. Vuggestuerne er for de små nysgerrige størrelser, der kan lide at bruge deres sanselighed, at bevæge sig og lege! Vi elsker at tage på ture i vores smukke omgivelser, at fodre ænder og kigge på heste, ligesom det er sjovt at lære at tegne, klippe, klistre og synge indendøre.

Børnehaven er et alletiders alternativ til en udflytterbørnehave. Vi holder til i et charmerende træhus, hvor store vinduespartier giver os naturligt lys dagen lang og udsigt til trækroner året rundt. Vi nyder dagligt vores legeplads, hvorfra havelågen fører os ud på spændende skovture. Når vi er inden døre er der plads til leg, fordybelse og ro på vores stuer og bevægelse og tumlen i vores store rytmikrum. Vores voksne brænder for at sørge for tryghed og trivsel i et sjovt og lærerigt børnehaveliv med masser af natur, udeliv og bevægelse.

Fritidshjemmet er et trygt lille fællesskab med store udfoldelsesmuligheder! Vi har en skøn legeplads, naturparken som nabo, gode inde faciliteter med tumlerum og kreative værksteder. I fritidshjemmet er det kun fantasien, der sætter grænser for vores eftermiddage: Vi laver bål, teater, danseopvisninger og klatrer i træer, vi tegner, syr, maler og leger. I vores fritidshjem er børnenes ideer og kreativitet i centrum for aktiviteterne, så her er hverdagen livlig. Kom og vær med!

Læs mere på vores hjemmeside: https://dragenoghindbaerhegnet.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=712621

Rediger oplysninger

Åbningstider

man-fre 07.00 - 17.00ADRESSE

Rymarksvej 125, 2900 Hellerup

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Rymarksvej 125

2900 Hellerup

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus