Bhu. Lyngbakken

Bhu. Lyngbakken

Bhu. Lyngbakken

Telefon Telefon: 46 36 36 00
E-mail

 

Bhu. Lyngbakken er en selvejende integreret institution (vuggestue og børnehave) i Roskilde med plads til 74 børn. Adressen er Lyngbakken 5, 4000 Roskilde

 

Børnehuset Lyngbakken er en privat integreret institution, som vægter fællesskab og udeliv højt! Vi er privat institution, med vores egen forældrebestyrelse og støtteforening som ligeledes er drevet af forældrene.

Vi er en udeinstitution og gør derfor meget ud af at have en dejlig legeplads hvor trivsel udvikling og læring er i højsæde, med små læringsmiljøer fordelt på det store udeareal. Derudover benytter vi den fantastiske natur der omkranser os, til at gå på ture og skabe lærerige og spændende oplevelser sammen med børnene.

Indendørs har vi store lyse stuer, med alderssvarende stimulerende legetøj, legekroge og tematiserede malerier på væggene som indbyder til leg og fantasi.

Personalet arbejder på tværs af grupperne, hvilket medvirker at alle voksne i børnehuset kender alle børn. Dette er en stor styrke for både børn og voksne, da alle voksne, kan tage i mod alle børn og alle børn kan finde ro og omsorg hos alle de voksne i Lyngbakken.

Vi har 2 vuggestuegrupper - en med de helt små og en med de lidt ældre.
Vi har 3 børnehavegrupper som er aldersopdelt.

Alle nye forældre er velkomne til at komme på besøg så tit I har mulighed for det inden opstart og lade sit/sine børn lege her, mens forældrene hygger med en kop kaffe. Dette at børnene har lært os at kende inden opstarten letter indkørings perioden.

Rediger oplysninger

ÅbningstiderADRESSE

Lyngbakken 5, 4000 Roskilde

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Lyngbakken 5

4000 Roskilde

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus