Børnehaven Solsikken

Børnehaven Solsikken

Børnehaven Solsikken

Telefon Telefon: 29 29 53 60
E-mail

 

Børnehaven Solsikken er en integreret institution (vuggestue og børnehave) i Egtved med plads til 89 børn. Adressen er Solsikkehaven 1, 6040 Egtved

 

Solsikken/Tusindfryd er en børnehave beliggende i Egtved. Vi er 2 fysisk adskilte huse, der på nogle områder fungerer ens, men også kan tilbyde forskellige aktiviteter i dagligdagen.

Den største forskel er, at Solsikken har de mindre børn og kan tilbyde vuggestuepladser, og Tusindfryd pr. 1. marts 2015 har førskolebørnene.

Begge institutioner har madordning, arbejder meget med børns motorik og laver mange aktiviteter i naturen, som ligger lige omkring børnehaven.

I begge institutioner kan vi tilbyde en tryg, rolig og samtidig udfordrende hverdag med rigtig mange forskellige oplevelser. Vi sætter pris på at have engagerede medarbejdere, der har en god kontakt til forældre og børn. Vi har engagerede forældre, der afleverer, det bedste de har, og sammen giver vi børnene mulighed for den bedste udvikling.

Vi byder jer velkomne som forældre, og håber, I udover at læse hjemmesiden, også vil give jer tid til at besøge os for at se, hvordan hverdagen er i de to huse.

Solsikken træffes på 29295360
Tusindfryd træffes på 29295445

Rediger oplysninger

ÅbningstiderADRESSE

Solsikkehaven 1, 6040 Egtved

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Solsikkehaven 1

6040 Egtved

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus